Veza ti je monotona? Rasplamsaj strasti uz ove savjete!

Prvi mjeseci su uvijek lagani: Obožavate jedno drugo, želite stalno biti zajedno, a uvjereni ste da si nikada nećete dosaditi. Ipak, vrijeme čini svoje, pa tako i najveća strast polako nestaje ako na njoj ne radite. Ako ju želite održati, pokušajte s ovim savjetima:

 

Gledajte romantične komedije

Ti ih obožavaš, tvoj dečko ih ne podnosi, ali one čine dobro i tebi i njemu. Tebi, jer ih voliš, a njemu jer će nesvjesno pokupiti ideje kako biti romantičan.

 

Dogovarajte seks

Tebe jedan dan boli glava, on bi radije sutra jer mora dovršiti nešto za posao, i prije nego što se okrenete, završit ćete u sušnom razdoblju. Dogovorite seks i ne odustajte od plana: Znamo da zvuči jako usiljeno, ali spašava intimnost.

 

Šaljite si poruke

Male, kratke poruke koje si šaljete pokazuju da vam je stalo, a seksi poruke i MMS-ovi vas pripremaju za vatreno druženje kasnije. Nisu skupe, ne oduzimaju puno vremena, a čine čuda.

 

Ljubite se

Mnogi parovi s vremenom izgube naviku ljubljenja, a to jako šteti vezi. Nemojte se ljubiti samo kada ste u krevetu i to vodi seksu, ljubite se svaki dan, bez posebnog razloga.

 

Pokazujte ljubav

Reći nekome da ga volite je jedno, ali efekt je puno jači ako to i pokažete. Kombinacija jednog i drugog recept je za odličnu vezu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...