Više eksplozija u zapadnom dijelu Zagreba! Jedna osoba ozlijeđena! Duge cijevi zatvorile pola grada!

Na glavnom kolodvoru u Zagrebu nije bilo nikakve eksplozije! Potvrdili su nam to dežurni zaposlenici, i tako demantirali informaciju koja se pojavila na društvenim mrežama!

Više eksplozija zatreslo je iza ponoći zapadni dio Zagreba. Jedna je osoba ozlijeđena, potvrdili su Indexu iz zagrebačke policije. “Svi smo na terenu, istražujemo što se dogodilo, više informacija imat ćemo kasnije”, kazali su nam kratko iz policije potvrđujući da je jedna osoba prevezena u bolnicu. Težina ozljeda nije im još poznata. Iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, oko 3 sata stigla je informacija kako je ozlijeđeni muškarac izvan životne opasnosti!

Eksplozije su se dogodile blizu križanja Aleje Bologne i Gospodske ulice, kod autobusne stanice. Aleja Bologne je opet zatvorena za promet, i to od križanja s Ulicom Majke Terezije do stadiona Ponikve u Gajnicama, ulica Medpotoki. Policija preusmjerava promet na Bolničku cestu i Samoborsku cestu. U Podsusedu ispred tunela prema Zaprešiću stoji policija s dugim cijevima, zaustavlja i pretražuje sva vozila.

“Noćas oko 00:05 prema dojavi centra 112 na Aleji Bologne preko puta Gospodske ulice došlo je do snažne ekspolozije na autobusnoj stanici. Uslijed eksplozije jedna je osoba ozlijeđena, prevezana na hitnu pomoć i trenutno je van životne opasnosti. Sve su žurne službe na terenu a krenuo je uviđaj. Informacije o više detonacija koje su se pojavile u nekim medijima nisu službene.”, priopćili su u tri sata ujutro iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijam Grada Zagreba.

Više čitatelja javilo se Indexu kazavši kako se čulo nekoliko eksplozija, najmanje tri, a prva je bila najjača, čula se od Samobora do Novog Zagreba i centra Grada. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, odjednom se čulo: “Nazaaaad!”, tada se čula i druga eksplozija, napisao nam je čitatelj.

Drugi čitatelj javio se Indexu kazavši kako je čuo da je bomba navodno trebala eksplodirati tek ujutro! “Bojim se, živim sto metara dalje”, dodao je.

Prije samo dva dana na nepoznatu eksplozivnu napravu u Podsusedu, naselju do Gajnica na čijem su se rubu dogodile noćašnje eksplozije, naletio je teretni vlak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...