Zadarski inovatori u utorak će predstaviti rad svoje udruge

U utorak, 29. siječnja u maloj dvorani Muzeja antičkog stakla u 11 sati održat će se redovita sjednica Skupštine Udruge inovatora Zadarske županije (UIZ) na kojoj će članovi iznijeti izvješeće o radu za 2012. godinu te izabrati ovjerovitelja i zapisničara. Također, bit će riječi o planu rada i financijskom planu UIZ za 2013. godinu, raspisivanju natječaja za projekt “ZADAR-IN 2013.” te otvaranju Inovatorskog izloga na web stranicama Udruge. Bit će dodijeljene i nagrade zaslužnima.

– Udruga od 14 članova u tri godine postala je najvećom u Hrvatskoj i ogromna pozitivna snaga. Brojimo 750 članova, a na učlanjenje čeka još oko 5 tisuća ljudi iz cijele zemlje. Trenutno vodim najjaču udrugu inovatora u Hrvatskoj, ponosno će Rade Nekić, predsjednik UIZ.

Natječaj UIZ “ZADAR-IN” prvi je put raspisan ove godine. Odnosi se na prijave inovacija, izuma ili novih proizvoda u tri kategorije: osnovne, srednje škole i svi ostali.Najbolje inovacije idu na svjetski sajam Arka Zagrebu o trošku UIZ u listopadu iste godine kad i završava natječaj, doznajemo od Nekića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...