Zašto Anne Hathaway mrzi Katie Holmes?

Dvije su glumice često kandidirale za iste uloge, a aktualna kandidatkinja za Oscara smatra da je osrednja Katie Holmes sve to ostvarila zahvaljujući vezama Toma Cruisea.

Netrpeljivosti među holivudskim zvijezdama nisu novost, pa tako ni učestalo govorkanje da zvijezda ‘Planine Brokeback’ Anne Hathaway očima ne može vidjeti donedavnu gospođu Cruise Katie Holmes. Razlog? Navodno smatra da je svoj brak s jednom od najmoćnijih filmskih glumaca današnjice koristila za napredak svoje karijere.

‘Anne i Katie su dugogodišnje konkurentice’, neimenovani izvor izjavio je američkom tabloidu ‘The National Enquirer’, a prenosi Showbizz Spy. ‘U javnim nastupima, Anne njeguje svoj srdačni, prijateljski nastup, ali zapravo ima vrlo izraženu neugodnu kompetitivnu crtu. Ne voli Katie zato jer su često konkurirale za iste uloge.’

Premda se Katie po glumačkim dometima teško može mjeriti s Anne, koja je nagrađena Zlatnim globusom i očekuje ishod nominacije za Oscara (za sporednu ulogu u filmu Jadnici), očito da njezina glumačka superiornost nije bila dovoljna da bi umanjila zavist.

‘Anne je uvijek smatrala da Katie koristi svoje holivudske veze kojih se domogla preko Toma da bi ostvarila napredak karijere. Neprekidno se ruga Katie iza njezinih leđa, izrugujući njezin prošli brak, pa čak i njezin izgled.’ Od razvoda Katie Holmes i Toma Cruisea prošlo je tek nešto više od pola godine.

‘Najjednostavnije rečeno, između Anne i Katie nema ljubavi. U korijenu svega je činjenica da Anne ne shvaća ozbiljno Katiene glumačke sposobnosti. A Katie je čula i jasno razumjela što Anne misli o njoj.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...