Županija poziva na dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja

Zadarska je županija objavila javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Zadarske županije. Poziv traje od danas pa zaključno do 15. veljače ove godine.

Kao i svake godine do sada, dodijelit će se Nagrada za životno djelo te godišnje nagrade Zadarske županije, za koje prijedloge mogu poslati sve fizičke i pravne osobe, a nagrade se dodjeljuju za najveće zasluge u promicanju: znanosti, gospodarstva, odgoja, obrazovanja, kulture, umjetnosti, športa, tjelesne kulture, zdravstvenog i humanitarnog rada, socijalne skrbi, prostornog uređenja, zaštite i unapređenja okoliša, ljudskih prava kao i ostalih područja društvenog života.

Nagrade će se dodijeliti na Svečanoj sjednici Županijske skupštine koja će se održati povodom Dana županije.

 

Evo i nekoliko informacija kako se mogu dostaviti prijedlozi:

  • Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se u pisanom obliku s obrazloženjem i popratnom dokumentacijom, a sadržavaju: osobno ime odnosno naziv pravne osobe, adresu, kontakt telefon i kratak životopis osobe na koju se prijedlog odnosi; područje za koje se prijedlog podnosi, detaljno obrazloženje prijedloga te dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga.
  • Obrazac prijedloga moguće je preuzeti na mrežnoj stranici Zadarske županije ili u pisarnici Zadarske županije.
  • Prijedlozi se dostavljaju neposredno u pisarnicu Zadarske županije ili putem pošte na adresu: Zadarska županija, Odbor za dodjelu javnih priznanja Zadarske županije, Božidara Petranovića 8, 23 000 Zadar, sa naznakom «prijedlog za dodjelu javnih priznanja».
  • Rok za podnošenje prijedloga je 15. veljače 2013. godine.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...