4. Sajam otočnih proizvoda

Iz organizacijskog odbora ovogodišnjeg Škrapinga, uputili su poziv svim zainteresiranim da dođu na 4. Sajam otočnih proizvoda koji će se održati u Tkonu na Mulu za vrijeme manifestacije Škraping Pašman New Age, dana 09.03.2013. – subota, s početkom u 9,45 sati i 10.3.2013. – nedjelja od 9,00 sati.

Cilj Sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje, očuvanje otočne tradicije i autohtonosti te brendiranje proizvoda kroz prestižnu oznaku Hrvatski otočni proizvod kojeg je nositelj i Škraping od 2010. g.

Rok za prijavu na Sajam je do 25.02.2013.

Prijaviti se na Sajam možete na email: [email protected], putem faxa na broj: 023/285-541 ili poštom na adresu: JKU Prvenj, Mulina 7, 23212 Tkon. Prilikom prijave potrebno je popuniti obrazac koji se nalazi na www.skraping.hr.

Na ovogodišnji Škraping očekuje se dolazak oko 800 natjecatelja i još stotinjak gostiju i predstavnika medija. Manifestacija se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstva turizma i Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Pozivamo na Sajam i izlagače koji nisu registrirani na otoku a koji se mogu predstaviti sa izvornim, originalnim i inovativnim proizvodima i suvenirima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...