Ako Gotovina to napravi, mi nećemo izaći van! Sve ima granice!

Mjesec i pol dana prije utakmice Hrvatske i Srbije na Maksimiru, Siniša Mihajlović još je jednom otvoreno progovorio o utakmici.

“Idemo na pobjedu!” istaknuo je Mihajlović i otklonio mogućnost da će se povući ako doživi poraz na Maksimiru.

“Niti slučajno! Riječ ostavka ne postoji u mome rječniku. Ako me čelnici Saveza potjeraju, to je njihova stvar i njihova odluka, međutim, ja nikad neću dati otkaz. To nije moj stil.”

Prema najavama Orlovi će biti jači za Dejana Stankovića kojeg je Miha odlučio vratiti u reprezentaciju.

“Vidjet ćemo kako će teći njegov povratak nogometu, u kojoj će se mjeri oporaviti. No, odmah da se razumijemo, nisam ga molio! Ja ne molim nikoga! Vrata su im otvorena, ali to im mora biti čast, ako ne osjećaju obvezu prema tom svetom dresu, ne moraju se vraćati ili odazivati. To nema nikakvog smisla jer radi se, na koncu, o emociji, a ne profesionalnoj obvezi.”

Istaknuo je Mihajlović što bi se dogodilo da je prijedlog Igora Štimca da početni udarac protiv Srbije izvede general Ante Gotovina.

“Ako Gotovina izvede početni udarac, mi nećemo izaći van iz svlačionice! To vam govorim pod punom odgovornošću, sve ipak ima svoje granice! To, na koncu, nema veze sa sportom”, zaključio je Mihajlović za Sportske novosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...