Allen odlazi s Višnjika!

Nakon sinoćnjeg sastanka Nadzornog odbora KK Zadar potvrđeno je da je Chaisson Allen na izlaznim vratima kluba. Amerikanac jučer nije trenirao, a na Višnjiku ga drži još samo formalnost, odnosno ugovor, koji bi ovih dana trebao biti raskinut.

Allen je korektan i pošten momak i sam je vidio da stvari ne idu kako je želio, niti kako smo mi željeli. Zaključili smo da je najbolje da se raziđemo. Od povratka s praznika njegova je statistika prazna i nije pružao ni približno onakve igre kao prije. Razgovarao sam s njegovim agentom, čekamo prijedlog raskida ugovora i očekujem da ćemo se korektno razići. Sigurno nećemo ponavljati greške iz prošlosti, kada su neki igrači morali biti plaćeni i nakon odlaska iz kluba, kazao je Branko Skroče, sportski direktor.

Allen je u Zadar stigao na početku sezone, nakon što je raskinut ugovor s Garyjem Ervinom, koji nije zadovoljio u pripremnom razdoblju. U dresu Zadra je odigrao 17 utakmica u ABA ligi i jednu u kupu, te je za 20 minuta u prosjeku postizao 4,9 poena (39% za dva, 27% za tri, 53% sl. bacanja), uz tri skoka i 2,2 asistencije. Hoće li klub dovesti novog igrača na poziciji playmakera?

Trenutačno nismo u situaciji za takvo nešto. Dat ćemo priliku igračima koje imamo i pokušat ćemo napraviti najbolje što možemo pa ćemo vidjeti. Imamo još prostora za eventualno pojačanje u nastavku sezone, ali o tome sada nije bilo govora.

Kako je Romeo Travis?

Još ćemo vidjeti hoćemo li ga voditi na završnicu kupa u Zagreb. Možda je bolje da ostane u Zadru i pokuša se zaliječiti i oporaviti najbolje što može, jer nam je potrebno da bude što spremniji za završnicu ABA lige, rekao je sportski direktor, dodavši da će konačnu odluku donijeti danas prije puta, piše Zadarski list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...