Anđa Marić izgubila skrbništvo nad sinom

Nakon tri mukotrpne godine borbe za skrbništvo nad sinom, glazbenica Anđa Marić nepravomoćnom odlukom suda u Ljubljani, to je skrbništvo i izgubila.

‘Nepravomoćnom sam presudom izgubila skrbništvo nad svojim sinom. (Naravno da ću se žaliti.) Inače ta presuda u imenu naroda proteže se na čile 33 stranice i to je svojevrsna kronologija događaja na sudu u posljednje 3 godine. Hm… zadnja rasprava je bila 31. siječnja 2013., a i tzv. ‘Sodba u imenu ljudstva’ ima datum 31. siječnja 2013. Presuda na 33 stranice, natipkana isti dan?? Rasprava je 31. 1. 2013, počela u 12:30 i trajala je do 16:40. Kaj je sutkinja donijela odluku i sve to lijepo natipkala na 33 stranice nakon radnog vremena? – pita se ljuta Anđa na svom profilu na Facebooku i ujedno zamolila prijatelje da joj drže fige.

Anđa se već tri godine bori za svog sina Gašpara kojega ima iz braka s Primožem Dolničarem s kojim je bila 10-ak godina, a službeno su se razveli prije tri godine, kada je i počela njezina životna borba. Iako se dječak izjasnio kako želi živjeti s majkom te iako je Anđa javno progovorila kako ju je za vrijeme braka Primož varao u njihovom stanu sa sadašnjom ženom, sud to očito ne zanima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...