“Anti Valentines Day Party” u DHM-u

Prije nego što se studentski klub “Božo Lerotić” preuredi u dnevni boravak, ne propustite Anti Valentines day party uz “Sett & 3ki Stil”.

U petak 15. veljače, dan nakon Valentinova, u Studentskom klubu Božo Lerotić (bivši DHM) dolazi dvojac Sett & 3ki Stil.

Došao je red da ovi glazbenici predstave Zadru svoj novi dugoočekivani album ”Krankšvester 2″ koji je izašao u studenom 2012. godine.

Zagrijavanje započinje u 20 sati, a za njega su zadužene domaće snage Enero i Paška 3CA, do dolaska Krankšvestera čiji je nastup predviđen u 22 sata.

Sam događaj organiziran je pod imenom “Anti Valentines Day Party”, no zbog novo nastalih okolnosti možemo ga slobodno prozvati “Posljednji DHM Party”, te će se s ovim događajom studenti i svi posjetitelji nažalost oprostiti od prostora u kojem su se održavali ovakvi i slični događaji, kazao nam je organizator, student Marko Giro, koji je na vlastitu inicijativu odlučio organizirati i financirati ovaj događaj, te se nada dobrom odazivu i još boljoj atmosferi.

Ulaz za ovu rap manifestaciju doći će vas 15 kuna (na dan 20 kuna), a ulaznice u pretprodaji možete kupiti ispred samog kluba od 11. veljače od 12 do 14 sati

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...