“Beštije i prijatelji” organiziraju dobrovoljno darivanje krvi

Aktiv dragovoljnih darivatelja krvi “Beštije i prijatelji” organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi, u četvrtak 14. veljače u župnim prostorijama Sv.Ivan Krstitelj u Zadru, u Glagoljaškoj ulici broj 3 s početkom u 16:30 sati.

Pozivamo sve članove aktiva kao i buduće darivatelje da nam se priključe u ovoj humanitarnoj akciji, kao i na prigodnom domjenku za sve sudionike, koji će se upriličiti u klupskom prostoru MK Beštije nakon završetka iste, stoji u pozivu.

Okupljanje za polazak motociklima i autima je u 15:30 sati u klupskom prostoru u Ulici Vjekoslava Maštrovića 20 u Zadru, a polazak na akciju oko 16:10.

Unaprijed se u ime aktiva zahvaljujemo svim potencijalnim darivateljima i nadamo se uspješnoj akciji, ali i ugodnoj zabavi nakon, zaključuju iz Beštija, dodajući ako nemate ideju gdje proslaviti Valentinovo, evo prilike da to učinite u dobrom društvu i uz to napravite pravu stvar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...