Beyonce raspametila publiku na Super Bowlu, 17. travnja stiže u Zagreb!

Jedino što se možda više iščekivalo od same utakmice jest, kao i obično, nastup u polvremenu Super Bowla, a ove je godine ta čast pripala Beyonce.

Nastupom ove nedjelje Beyonce je i službeno najavila povratak na scenu nakon jednogodišnjeg povlačenja zbog rođenja kćeri Ivy Blue, a baš kao što su svi to i očekivali, svojim je nastupom oduševila sve prisutne.

Nastup je započela s a capella uvodom “Love On Top” koji se pretvorio u “Crazy In Love”, a nakon što je solo izvela “End of Time” i “Baby Boy”, na pozornici su joj se pridružile i kolegice iz bivšeg benda Destiny’s Child, Kelly Rowland i Michelle Williams. Djevojke su potom zajedno podsjetile na svoje hitove “Bootylicious” i “Independent Women, Pt. 1”, a Kelly i Michelle pridružile su se Beyonce i na izvedbi “Single Ladies”. Za kraj je seksi mlada mama sama još otpjevala i svoj veliki hit “Halo”.

I kao što je i najavila, definitivno nije pjevala na playback.

 

Osim toga, nakon Super Bowla objavljeni su datumi za njezinu turneju koja 15. travnja počinje u Beogradu, a dva dana kasnije nastavlja se i u Areni Zagreb, što znači da ćemo uskoro i mi moći uživati u ovakvom spektaklu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...