Čačiću HNS-ovci poručili da je njegovo vrijeme prošlo

Nakon što je Predsjedništvo HNS-a već ranije prihvatilo najavu ostavke Radimira Čačića i jednoglasno podržalo kandidaturu Vesne Pusić, danas je to potvrdio i Središnji odbor stranke. Međutim, saznaje Jutarnji list, nije sve prošlo glatko.

Čačić, navodno, nije dobro prihvatio zahvale za svoj dosadašnji rad. Bio je prilično uzrujan, a na početku sjednice nastupao je prilično nervozno.

‘Ne može to tako’, ljutito je govorio Čačić, piše Jutarnji list.

‘Cijelo vrijeme pokušavao je osigurati nešto za sebe, ali nije išlo’, otkrili su sudionici HNS-ovog sastanka.

Čak je tako, piše Jutarnji list, pokušao progurati Deklaraciju koja bi mu omogućila da se nakon odsluženja zatvorske kazne može vratiti u Vladu. No, Deklaracije nije stigla do glasovanja jer su taj prijedlog HNS-ovci odbili. To je dodatno razljutilo Čačića, pa je i rasprava koja je uslijedila bila burna.

‘Čačić traži nemoguće. Emotivno nije dobro podnio tu situaciju. Prilično je razočaran i uvrijeđen. Ima problema s tvrtkom i sa strankom i zbog svega toga osjeća se kao da više nije važan. To mu najteže pada. Zapravo, ne želi shvatiti da je njegovo vrijeme prošlo’, rekli su za Jutarnji list neimenovani članovi stranke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...