Cijeli niz krađa

Jučer, oko 16,45 sati, u Zadru, put Bokanjca 112, u prodavonici u vlasništvu 59-godišnjakinje , tri nepoznate mlađe muške osobe su uzele i stavile u ruksak dvije boce alkoholnog pića whisky “Ballantines” u namjeri da ih ne plate , a kada ih je uposlenica zamjetila i upozorila, isti su uz prijetnju noža zadržali i otuđili navedeno piće čime su prouzročili materijalnu štetu u iznosu od 230,00 kuna.Protiv nepoznatih počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Tijekom noći s petka na subotu, u Zadru, ul. Put Petrića, nepoznati počinitelj je provalio u kafić u vlasništvu 55-godišnjaka, odakle je otuđio više tisuća kuna i jednu bocu alkoholnog pića. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Tijekom noći s petka na subotu, u mjestu Briševo, predio Mazije , nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe , odakle je otuđio razne vrste cigareta, suhomesnate proizvode i nekoliko tisuća kuna . Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Tijekom noći s petka na subotu, u mjestu Sukošan, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe , odakle je otuđio veću količinu raznih cigareta i drugih artikala. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Jučer, u ranim jutarnjim satima, u Zadru, ul. J.B.Jelačića, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 73-godišnjakinje, odakle je otuđio zlatninu, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Noću s četvrtka na petak , u mjestu Obrovac, J.B.jelačića 7., nepoznati počinitelj je provalio u kiosk , odakle je otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta će biti utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Jučer u jutarnjim satima , u mjestu Zaton , nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku postaju, odakle je otuđio razne cigarete, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Noću s četvrtka na petak , u mjestu Lisičić, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu odakle je otuđio razne vrste cigareta. Materijalna šteta će biti utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu .

 

Dana 03.veljače 2013. godine, u mjestu Posedarje, ispred stambenih zgrada u vlasništvu građevinskog poduzeća , nepoznati počinitelj je otuđio jedanaest poklopaca sa šahtova i pet metara višežilnog kabela za vanjsku rasvjetu čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Dana 04.veljače 2013.godine, u mjestu Murvica Donja, u industrijskoj zoni ,nepoznati počinitelj je otuđio 15 rešetkastih poklopaca za slivne vode čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...