Dan otvorenih vrata Farme Happy Horse Šibenik

Sljedećeg tjedna naš konj Enis slavi 6. rođendan. I zato ste svi pozvani na veliku proslavu na Farmi Happy Horse 17 veljače 2013.

Za Enisa ćemo pripremiti veliku tortu od mrkve, jabuka i zobi. Možete mu donijeti i neki voćni poklon : ). Za sve goste na rođendanu pripremili smo cjelodnevni program zabave, igara, hrane, besplatnog jahanja i igranja s našim životinjama.

Ovisno u koje ćete vrijeme doći kod nas, naša Suzana će vas upoznati sa životinjama, imamo koze, zečeve, ponije, magarce, pse, prepelice pa i one velike konje koje svi najviše vole. Pokazat ćemo vam kako se životinje hrane, što vole jesti i kako se može o njima brinuti. I sve se naše životinje vole maziti. Naše ponije, konje i magarce puštamo u manjež za jahanje. Moći ćete naučiti kako pravilno zasedlati konja, što je prva najvažnija stvar. A onda jahanje. Za najmlađe poniji, za malo starije veliki konji. A tu je i naša magarica Magali da vam pokaže kako magarci nisu nimalo lijeni, samo zabavni.

Na našoj Farmi je i veliko dječje igralište. Prije par dana postavili smo posvuda umjetnu travu pa nema blata. Djeca se mogu igrati u pješčaniku, na klackalici, ljuljačkama, toboganu… Ako bude hladno, imamo i grijani unutarnji prostor s grickalicama i sokovima.

Ovo je odlična prilikla da djeca iskuse čari starih seoskih igara. Naša animatorica organizira igre povlačenja konopa, skakanje u vreći, nošenja jaja na žlici, štafete i ostalo. Taman za pokazati tko je koliko spretan.

Možda najzabavnije od svega je vožnja kočijom. Za vuču su zaduženi naša dva junaka Zvijer i Miško. Na kočiji će vas voziti oko naše Farme Happy Horse.

Želimo se predstaviti prije svega djeci jer su nam oni najdraži korisnici. Vršit ćemo i upis novih članova u naš klub. Uvodimo Malu jahaonicu. Za 50 kn mjesečno djeca mogu doći jahati ponije nedjeljom od 10-12 sati. Mala jahaonica odnosi se na djecu od 2-8 godina. Svaki naš mali član dobit će i člansku iskaznicu.

Ako Vas još nešto zanima o našoj Farmi, slobodno nas kontaktirajte.

[nggallery id=190]

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...