Danas počele prijave za novi foto natječaj!

Foto dani mladih organiziraju novi natječaj u kojem se traže najbolje fotografije iz Hrvatske. Baš zato jer Hrvatska postaje dio Europske unije u srpnju ove godine, ovo je prava prilika da pokažemo koliko je naša zemlja lijepa. Točno na dan ulaska u EU. Napravi fotografije najboljih motiva hrvatske  prirode, kulture, povijesti, događanja, ljudi, sporta, zabave…

Najbolje primljene fotografije će na izložbama obići Hrvatsku,na razglednicama obići Europu, a putem interneta svijet! Trebaš imati manje od 25 godina i dovoljno volje snimiti najbolje fotografije svog kraja. Prijavititraju do 25. svibnja 2013 godine. Lokacije i ideje se nalaze na www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info – izabrali građani. U svakoj županiji je po 11 kategorija: priroda, povijest, osobe, događanja, kultura, sport, restorani, smještaj, zabava, shopping i proizvodi. Izaberi koju kategoriju ili više njih želiš slikati, pošalji nam ukupno najviše 33 fotografije  na mail [email protected] ili putem web stranice www.fotodanimladih.com.hr.  Ovaj broj fotografija se odnosi na ograničenje po jednoj  županiji, a  slobodno nam pošalješ novih 33 fotografija iz neke druge županije.

Sve fotografije koje uđu u širi izbor bit će objavljene na našim portalima,  najbolje će se prikazati i putem izložbe, a najbolji fotograf od najboljih osvojit će vikend za dvoje u Dubrovniku. Čeka te hotel s 5*! Posebno će PR agencija Regis Vita izabrati jednog fotografa kojem će ponuditi dugoročniju poslovnu suradnju. Plus, sve fotografije će u slučaju preuzimanja od drugih tvrtki biti naplaćene, što znači da i tebi kao autoru ide dio novca (to će se kasnije posebno potpisati ugovorom).

Detaljnije o svemu pronađi na webu Foto dani mladi gdje se možeš i prijaviti.

Projekt “Najbolje u Hrvatskoj za EU” mobilizirat će mlade fotografe diljem Hrvatske! Vaše  fotografije na dan ulaska u Europsku uniju poslat ćemo razglednicama po cijeloj Europi, postavit ćemo izložbe velikih formata fotografija po Hrvatskoj, organizirati snimanje masovnih fotografija „Pozdrav EU“  na trgovima. Zajedno sa vašim fotografijama trudit ćemo se predstaviti Hrvatsku na najbolji mogući način Europi, ali i svijetu. Na mladima svijet ostaje pa neka mladi i obilježe ulazak u Europsku uniju, kako drugačije nego umjetnošću i fotografijom!

slika11

 

www.fotodanimladih.com.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...