Druženje fotografa u zagrebačkom Kinu Europa

Karlovačka udruga Izvan fokusa ove subote organizira druženje s fotografima i novinarima u zagrebačkom Kinu Europa ove subote od 10h. Sada stoji u zraku milijun pitanja i nedoumica jer je do Foto dana mladih u Zadru je ostalo još samo dva mjeseca, a krenuli smo i s novim foto natječajem Najbolje u Hrvatskoj za EU.

‘Ovo je prava prilika da nas fotografi pitaju što god žele. Imamo dvije super priče gdje mladi mogu sudjelovati i naučiti nešto novo. Šteta je da zbog par nepoznanica netko propusti prliku za prijavu. A i naše fotografe, nove i stare, častimo kavom.’ – rekao nam je Filip Trezner iz organizacije Foto dana mladih.

Foto dani mladih su projekt koji traje već tri godine. To je zapravo jedino natjecanje u Hrvatskoj koje okuplja mlade fotografe. Prijave traju do 10. travnja, a prijave idu preko weba www.fotodanimladih.com.hr.

Paralelno traju i prijave za novi projekt Najbolje u Hrvatskoj za EU. Mladi fotografi šalju najbolje fotografije svog grada i okolice. Biramo najbolje slike i kao razglednice ih šaljemo u najveće europske institucije na dan ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Najboljeg fotografa očekuje vikend za dvoje u Dubrovniku, a nekog i prijedlog poslovne suradnje kao fotografa.
Eto, dovoljno razloga da se vidimo ove subote, 2. ožujka u zagrebačkom Kinu Europa. Za sve koji ne stignu doći, sva pitanja su dobrodošla, rado ćemo na njih odgovoriti preko maila ili Facebook-a 

www.fotodanimladih.com.hr

NajboljeUHrvatsko_Standardi

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...