Dva dana prije isteka otkrili da imaju dobitnu srećku

‘Uf, dobro će doći jer ne stojimo baš najbolje s financijama’, kazao je sretni dobitnik premije od čak 200 tisuća kuna, koji se nakon objave u medijima kako se traga za vlasnikom druge božićne srećke uplaćene na kiosku Tiska u Sv. Nedelji, jučer javio Hrvatskoj lutriji i podigao dobitak.

Potvrda sa sretnim brojem 0869740 tako je samo dva dana prije isteka roka isplaćena, potvrdili su iz Hrvatske lutrije, zahvalivši medijima na pomoći da vrijedan dobitak stigne dobitniku. Naime, ovi sretni brojevi bili su izvučeni još 14. siječnja, a krajnji rok za podizanje dobitka iscurio bi u petak, 15. veljače.

‘Dobitna potvrda je čitavo vrijeme bila pored miša kućnog računala i stvarno ne znam zašto nismo prije primijetili i provjerili, ali je nitko nije niti bacio u smeće. Kao da je čekala da bude pronađena’, ispričao je djelatnicima Hrvatske lutrije.

Brojeve su provjerili tek nakon što je supruga pročitala u novinama da je dobitna srećka, vrijednosti 200 tisuća kuna, kupljena u Istri, i to u Sv. Nedelji, a kad su se uvjerili da je upravo to ta srećka čiji brojevi se traže, radosti nije bilo kraja.

‘Supruga je provjerila brojeve i pozvala me sa smiješkom’, kazao je djelatnicima Hrvatske lutrije sretni dobitnik druge premije od 200 tisuća kuna.

Potraga za dobitnikom, kažu u Hrvatskoj lutriji, završila je sretno, kao i u slučaju Uskrsne srećke prije dvije godine kada je sretni dobitnik iz Marije Bistrice u zadnji tren otkrio da u novčaniku nosi srećku vrijednu čak 300 tisuća kuna.

Inače, moglo bi se reći da su Istrani prilično sretne ruke u igrama na sreću koje priređuje Hrvatska lutrija. Tako je u svibnju 2011. sretni Fažanac osvojio Joker od pola milijuna kuna u igri Loto 7 od 39, u prosincu 2010. dobitnik iz Labina osvojio je Jack pot u iznosu nešto većem od 2,5 milijuna kuna, a godinu ranije dobici su stigli u Istru čak u dva navrata, u ožujku je listić lota 7 od 39 uplaćen u Vrsaru vlasniku donio 5. 261.862 kune, nakon čega je u lipnju i sretni Umažanin osvojio Jack pot od pola milijuna kuna!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...