HDZ kandidata za gradonačelnika bira – stripom!

Nakon niza anonimnih video uradaka koji diskreditiraju nekoliko zadarskih gospodarstvenika plasiranih na YouTube, nakon niza video uradaka koji diskreditiraju vlasnika lokalne medijske kuće, portala, novina, televizija, radija i njegove glavne urednice, evidentno je kako će se nadolazeća politička kampanja, ponajmanje čisto i pošteno, voditi anonimnim uradcima.

Jedan takav uradak upućen je sinoć na adrese redakcija lokalnih i regionalnih medija, no ovaj put ne dotiče se gospodarstvenika, medijskih mogula ili novinara, ovaj su put glavni akteri – članovi zadarskog ogranka Hrvatske demokratske zajednice.

Protagonisti ovog stripa, evidentno je, odlučili su tko će biti kandidat za zadarskog gradonačelnika.

HDZ zna

Iako je situacija u vladajućoj stranci u Zadru već neko vrijeme, u najmanju ruku, nerazjašnjena, posljednje informacije govorile su kako će stranka kandidirati Božidara Kalmetu za mjesto gradonačelnika, iako se nešto ranije spominjalo ime Darka Kasapa. Zanimljivo je, kako saznajemo, ime trnutnog gradonačelnika Vrančića nije u niti jednoj kombinaciji koju HDZ planira pred nadolazeće izbore.

Prema trenutnoj situaciji, barem u satiri, kandidat je Zdravko Livaković. Valjda će ovaj put poslužiti kao tampon zona do proglašenja stvarnog kandidata. Evidentno je da će u tome i uspjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...