Hostel nudi 50 posto popusta na Valentinovo

Hostel na Puntamici ubraja se među najveće i najuređenije u Hrvatskoj. I sama kvaliteta ponude je na visokoj razini. Gotovo svaka soba ima pripadajući sanitarni čvor s tuš kabinom, a cijena od 120 kuna po osobi za noćenje prihvatljiva je cijena odmaranja na Jadranu u ovo krizno vrijeme.

Ovaj zadarski hostel radi tijekom cijele godine, a domaće i strane goste mami različitim prigodnim akcijama poput ove na blagdan zaljubljenih – 14. veljače.

– Pozivamo mlade ljude, ali i sve ostale, da provedu romantičan vikend u Zadru. Za Valentinovo nudimo popust od 50 posto pa tako noćenje za dvije osobe, dva dana, iznosi 250 kuna. Pobrinut ćemo se da svi dobiju piće dobrodošlice i poklon iznenađenja, rekla je direktorica Irena Batur.

Pored ovog, svi će parovi dobiti kartu grada s istaknutim romantičnim mjestima.

Svjetionik Puntamika– Svakako predlažemo posjet Pozdrav suncu i Morskim orguljama. Zalazak sunca najljepši je udvoje. Preporučujemo šetnju Puntamikom uz rivu do svjetionika kojeg je po predaji napravio jedan kapetan za svoju dragu kako bi ga ona čekala, kaže Batur.

Zadarski hostel broji 290 kreveta. Prva veća grupa turista dolazi u ožujku. Radi se o domaćim gostima iz Zagreba. U najavi je i dolazak grupe od desetak poljskih jedriličara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...