Hugh Jackman opovrgnuo glasine da je homoseksualac

Slavni glumac Hugh Jackman zahvaljujući svojoj ulozi u ‘Jadnicima’ ponovno je miljenik gay zajednice, no Australac koji je sretno oženjen i ima dvoje posvojene djece nezadovoljan je stalnim glasinama o njegovoj seksualnoj orijentaciji.

Australski glumac Hugh Jackman ponovno se oglasio zbog stalnih spekulacija o njegovoj seksualnoj orijentaciji. Jackmanova supruga Deborra-Lee Furness bijesna je zbog stalnih priča o tome da je njezin suprug homoseksualac.

Naočiti glumac naglašava kako nema ništa protiv homoseksualaca, no da je on heteroseksualne orijentacije te da obožava svoju suprugu.

‘Kad sam upoznao Deb, počeo sam voditi život koji je deset puta bolji nego kad sam bio samac. Bila je predivna i nevjerojatno zabavna – ta energija i njen duh – potpuno je nezaustavljiva. Osim toga, imala je i nevjerojatno samopouzdanje. Odmah sam se u potpunosti zaljubio u nju’, kaže 44-godišnji Hugh Jackman.

Producentica filma ‘X-Men’ Lauren Shuler Donner također se osvrnula na glasine da je Hugh Jackman gay. Rekla je jednostavno kako nikad nije vidjela predanijeg supruga od njega.

‘Hugh i ja obično ne pridajemo važnost tim glasinama. Tragično je da ljudi koji se bave takvim stvarima nemaju ništa pametnije raditi u životu nego izmišljati tračeve’, komentirala je Jackmanova supruga Deborra-Lee Furness.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...