iPhone 6 dolazi u lipnju 2014.

Peter Misek, analitičar investicijske tvrtke Jefferies objavio je svoja predviđanja o lansiranju nadolazećih proizvoda Applea, u kojem stoji kako će Apple svoj novi iPhone 6 predstaviti i izbaciti na tržište u lipnju 2014. godine. Prema njegovom predviđanju novi iPhone će posjedovati procesor nove generacije i ekran dijagonale 4,8 inča.

Kao i svi drugi analitičari, Misek je u prošlosti imao pogotke i promašaje u svojim predviđanjima, no cijenjen je u krugovima Wall Streeta zbog svojih suzdržanih i prilično realnih predviđanja.

Zanimljivo je kako Misek ne očekuje da će Apple već u ožujku ove godine izbaciti svoje velike televizore i iWatch satove, već je u prvo predviđanje za 2013. stavio predstavljanje koje će bitipovezano s iTV-om, no to ne znači da će biti doista predstavljen Appleov pametni televizor.

Stoga on vjeruje kako će Apple predstaviti neku vrstu softverskog development kita (SDK) za developere kako bi mogli izrađivati aplikacije za veliki ekran, a sam Appleov televizor će se pojaviti tek u rujnu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...