Kakav peh! Mateo Kovačić nije izdržao ni deset dana!

U posljednjoj utakmici 24. kola prve talijanske nogometne lige, mladi hrvatski veznjak Mateo Kovačić trebao je debitirati od prve minute u redovima Intera, ali se ozlijedio, te nije uopće kandidirao za susret protiv Chieva…

Inter je u konačnici slavio 3:1, a naš Kovačić je utakmicu morao gledati, vjerojatno, s tribina, jer je, kako navode talijanski mediji, iskrenuo gležanj (vjerojatno na zagrijavanju), te je ispao iz prvog sastava u posljednji trenutak.

Poveo je Inter sasvim neočekivano nakon manje od 120 sekundi utakmice. Nakon kornera i odbijanja lopte po kaznenom prostoru Chieva, ona je došla do Antonia Cassana, koji isprva, iz vrlo malog kuta s desne strane, puca prema golu, a loptu praktički u vlastitu mrežu skreće golman Puggioni.

Manje od 20 minuta nakon toga Luca Rigoni ostaje sam poput duha na petercu Intera, te glavom koristi ubacivanje s lijevog boka za izjednačenje.

No, svega pet minuta kasnije Andrea Ranocchia uzvraća na drugoj strani na isti način, te glavom, nakon ubacivanja Cassana iz kornera, nebeski skače i postiže drugi pogodak sezone za novo vodstvo Intera.

Konačnu pobjedu Milanezima osigurao je povratnik u momčad Diego Milito, nakon povratnog dodavanja Estebana Cambiassa u 50. minuti dvoboja.

Spomenimo i da se u sastav Intera vratio Srbin Dejan Stanković, koji će se 22. ožujka vratiti i u redove reprezentacije, u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv Hrvatske na Maksimiru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...