Kako osmisliti i napisati projekt te dobivati sredstva iz pretprisupnih fondova

Razvojna agencija Zadarske županije – ZADRA d.o.o. poziva Vas na sudjelovanje na seminaru “Kako osmisliti i napisati projekt te dobivati sredstva iz pretprisupnih fondova” koji će se održati u razdoblju od ponedjeljka, 11.02.2013. do četvrtka, 14.02.2013. godine u trajanju od 10,00 h do 16,00 h u prostorima Poduzetničkog inkubatora na adresi Grgura Budislavića 99, 23000 Zadar.

Stručni seminar biti će usmjeren na pripremu i upravljanje projektima (PCM) gdje će se polaznike korak po korak voditi kroz svaki segment projektnog ciklusa, od razvoja projekta i traženja partnera preko prijave i provedbe pa sve do evaluacije i završetka samog projekta.

Polaznici će biti upoznati s načinom funkcioniranja sustava EU fondova u Hrvatskoj, metodom upravljanja projektnim ciklusom, metodologijom kako se započinje projekt i što svaki EU projekt mora imati, logičom matricom, analizama koje su potrebne da se stvori čvrsta osnova bilo kojeg kvalitetnog projekta, izradom projektne aplikacije te proračunom projekta. Sudionici će imati prilike postaviti konkretne upite vezane uz natječaj i projektnu dokumentaciju, te diskutirati o vlastitim projektnim idejama i mogućnostima njihovog financiranja.

Fokus će biti na diskusiji te snažnoj savjetodavnoj podršci temeljenoj na pozitivnim i negativnim iskustvima pri čemu svi polaznici mogu razriješiti određene nedoumice vezane uz vlastite projekte.

 

Predavač je Ana Fresl, direktorica tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o. iz Zagreba čiji se životopis nalazi u prilogu.

Rok prijave je srijeda, 06. veljače 2013. Prijava je moguća putem pristupnice koju možete dostaviti putem faxa – 023/492-881, te e-mailom – [email protected]. Dodatne detalje možete pronaći na broj telefona 023/492-888.

Svi polaznici oslobođeni su kotizacije.

Zbog velikog interesa, molimo vas da se prijavite čim prije, kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...