Kako slavne glumice održavaju vitku liniju

One su vitke, zgodne i popularne, no i one moraju paziti na prehranu kako bi njihova tijela izgledala zamamno na velikom platnu. Premda imaju privatne trenere i kuhare, njihove savjete svi možemo primijeniti.

 

Angelina Jolie – hrana kuhana na pari

Kad se priprema za uloge u akcijskim filmovima, Angelina uvijek jede hranu kuhanu na pari, bez začina i dodataka. Jede ribu, meso i povrće koje pripremljeno na taj način nema dodatnih kalorija.

 

Gwyneth Paltrow – proteinske pločice

Kad se spremala za ulogu u “Iron Manu 2”, Gwyneth je svako jutro jela proteinske pločice umjesto doručka. One su joj dale snagu te pomogle da postigne vretenastu figuru, a pločice “Think Thin” preporučila joj je slavna trenerica Tracy Anderson.

 

Drew Barrymore – smanjene porcije

“Ne želim živjeti životom koji mi ne dozvoljava da jedem ono što želim.”, izjavila je Drew. Upravo zato, ona u kući ima male zdjelice i tanjure u kojima servira male porcije hrane koju obožava te tako kontrolira svoju težinu.

 

Hilary Duff – kontrola

Hilary Duff naučila je mali trik od slavnog trenera Harleyja Pasternaka – prestaje jesti prije no što osjeti da je sita. “Ako osjećate da ste siti, to znači da ste pojeli previše.”, kaže Hilary.

 

Jennifer Aniston – edukacija

“Dugo mi je trebalo da naučim kako izgladnjivanje nije put do savršene linije. Važno je educirati se o hrani te naučiti slušati svoje tijelo. Važno je znati za čime tijelo zaista žudi.”, izjavila je jednom Jennifer.

 

Jessica Alba – niskokalorični deserti 

Premda je prirodno vitka, Jessica u potpunosti izbjegava slatke deserte i šećer. Naime, u njezinoj obitelji gotovo svi imaju problema s visokim kolesterolom. Ipak, kad poželi nešto slatko, ljepotica bira smrznuti jogurt ili sušeno voće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...