Kaos i sramota! Srbija se opet crveni

Finalni dvoboj Srpskog košarkaškog kupa između vječnih rivala Partizana i Crvene zvezde prekinut je zbog divljanja huligana u 26. minuti pri rezultatu 43:43 i bit će nastavljen u ponedjeljak bez nazočnosti gledatelja.

Huliganski sukobi između pristalica dva beogradska kluba dobili su novo sramotno poglavlje,a najveći gubitnik je po običaju sport i svi oni pravi košarkaški navijači.

Do prekida u kragujevačkoj dvorani Jezero je došlo kada je jedan pristalica Zvezde pokušao zapaliti zastavu navijača Partizana. Ovi su ga uhvatili nakog čega su Zvezdini navijači probili policijski kordon. Dio njih je utrčao na parket, bačene su i dimne bombe, a obje su se momčadi povukle u svlačionice.

Uslijedio je sukob Zvezdinih huligana i policije koja je krenula u pražnjenje tribina. Uskoro su izgredi okončani, a momčadi su se poslije 45 minuta stanke vratile na parket i krenule sa zagrijavanjem.

No, nakon kraćeg je vremena kapetan ‘crveno-bijelih’ Igor Rakočević zatražio da se utakmica nastavi u ponedjeljak jer je parket vlažan, što bi moglo uzrokovati ozljede igrača.

To je dovelo do svađe trenera Partizana Duška Vujoševića i predsjednika Zvezde Nebojše Čovića, ali na kraju je ipak udovoljeno zahtjevu ‘crveno-bijelih’.

Za vrijeme prekida pljunut je i trener Partizana Vujošević koji nije birao riječi u razgovoru s predsjednikom Saveza Đilasom,a prema još nepotvrđenim informacijama na automobilima beogradskih registracija ispred dvorane probušene su gume.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...