Karamarko: “Nećemo se ispričavati zbog pojedinaca koji su krali”

Proslava 23. rođendana šibensko-kninskog HDZ-a početak je političke ofenzive stranke pred lokalne izbore, poručeno je večeras iz sportske dvorane na Baldekinu gdje je obilježena 23. godišnjica osnivanja HDZ-a na šibenskom području, piše Šibenski portal.

S Baldekina je poručeno kako stranka, nakon brojnih događanja kojih se treba sramiti, ali o njima i govoriti, doživljava katarzu i u svoje redove vraća pravo domoljublje i poštenje.

‘Nećemo se ispričavati zbog pojedinaca koji su krali jer oni koji su Hrvatskoj ispostavili fakturu za svoju ‘ljubav’ ili se nadvili nad njom kao lešinari, morat će odgovarati. Budite hrabri, nemojte da vas obeshrabre medijske podvale, ankete i suđenja’, poručio je predsjednik stranke Tomislav Karamarko koji je većinu svog govora posvetio dr. Franji Tuđmanu, piše Šibenski portal.

Ipak osvrnuo se, iako nije spominjao imena, i na napise da se bivšoj šefici HDZ-a Jadranki Kosor sprema izbacivanje iz stranke.

‘HDZ je stabilna, stožerna hrvatska stranka. A da li ima nekih nezadovoljnih pojedinaca? Pa to ne bi bilo ništa neobično, ne bi se čudio da ima, pa nismo roboti, ljudi smo. Mi smo tolerantna,demokratska stranka, proširili smo zonu dijaloga i ti nezadovoljnici imaju svoj prostor. Postoji Statut stranke,stegovni sud, sud časti i oni će te probleme rješavati. A zasad je to neautentična priča. Ako netko prekrši Statut, odgovarat će, ali ja ne želim prejudicirati i dao Bog da takvih ne bude, kazao je, kako prenosi Slobodna Dalamcija, Karamarko, demantirajući glasine da je poslije Ratka Mačeka, sada na redu za izbacivanje iz stranke Jadranka Kosor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...