Karamarko: “Vlada srlja, a čelnici SDP-a silno su popularni”

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je Vladinu namjeru da provede zakon kada je dvojezičnost u pitanju. Osvrnuo se i na ankete prema kojima predvodi listu najnepopularnijih političara.

” Nemojmo jačati te tenzije da bi samo neke političke stranke, neke političke ambicije bile zadovoljene”, rekao je šef oporbenog HDZ-a Tomislav Karamarko. Upravo je njega prozvao gradonačelnik Vukovara SDP-ov Željko Sabo za kojega je priča o ćirilici završena. Jučer je istaknuo da se protiv ćirilice prosvjeduje u korist HDZ-a. Ministar uprave Arsen Bauk naglasio je da se dvojezičnost uvodi u primjerenom roku. Podsjetimo, za ustavni zakon glasovao je i HDZ koji se sada protivi dinamici uvođenja ćirilice u Vukovaru. HDZ će svoj stav iznijeti danas na konferenciji za medije.

A šef HDZ-a komentirao je ankete prema kojima predvodi listu najnegativnijih političara…

“Vrlo je interesantno da u situaciji kada Vlada bezglavo radi, naše gospodarstvo srlja u provaliju, SDP gubi na rejtingu, ali njihovi čelnici su silno popularni iako su jako neprikladnog ponašanja u Saboru, iako se smiju kad su u pitanju neki problemi, pad kreditnog rejtinga izaziva smijeh u Vladi. Kad se sve to događa čelnik Vlade je u Čileu tjedan dana”, kaže Karamarko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...