Klarin: “Bodovi na Murteru su naši!”

Već u petak počinju se odigravati susreti 15. kola Prve HMNL, a ono donosi niz zanimljivih susreta, no bez izrazitog derbija kola. Svakako da će, obzirom  na mjesto na ljestvici, pažnju plijeni susret Nacionala i Novog Vremena u Zagrebu. Također će u Kninu  Kijevo i Split odigrati  „Dalmatinski derbi“ koji donosi istinski susret i tradicionalno neizvjesnost među ovim klubovima, također i ovaj susret u Murteru , istoimenog ligaša i Novog Marofa Reflex.

Tu Mureterini ne smiju „kiksati“ ako žele, a žele zadržati visoko mjesto na ljestvici. Stoga je ovo i svojevrsna pozivnica Zadranima i Šibenčanima te okolnim mjestima da pohode u  SD Murterinski škoji na Murter, čekaju vas domaćini raširenih ruku, a žele da uživate u prezentaciji malog nogometa. O susretu će još jedan Zadranin na „privremenom radu“ u Murteru:

I prošlu utakmicu u Vrgorcu igrali smo dobro, imali smo u igri jedan period „crnu rupu“ popustili i izgubili susret. Nadam se da smo svi skupa naučili iz ovog susreta nešto, a to je da moramo svih 40 minuta biti sto posto u utakmici konkretni i uzeti sva tri boda. I ovom prilikom pozivam naše prijatelje da dođu na utakmicu, kazao je igrač Karlo Klarin.

Raspored 15. kolo igra se po sljedećem: 22.veljače, Nacional – Novo vrijeme Apfel, Kijevo BES – Split Tommy u 20 sati, Murter – Novi Marof Reflex 20,45 sati. Pak 23. veljače sastaju se Solin staročeško – Osijek VBK  u 20 sati, Alumnus – Petrinjčica Idis 20,30 sati i Mejaši KD – Vrgorac GTP 21 sat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...