Krenulo je! Procurila prva dokazana namještaljka!

Europol je objavio i prvu dokazanu ‘namještaljku’. Odigrana je još krajem 2010. godine, kada je na U20 prvenstvu Južne Amerike Argentina dobila Boliviju golom iz jedanaesterca u 12. minuti sudačke nadoknade!

Krivac je mađarski sudac Lengyel Kolos koji je utakmicu produžio koliko je bilo potrebno da Argentina zabije gol. Mladi ‘Gaučosi’ nisu mogli slomiti otpor žilavog suparnika, no on je ipak dočekao kontakt u kaznenom prostoru u 102. minuti i dosudio jedanaesterac.

Argentinci su zabili i pobijedili, na potpuni užas suparnika. Još su dugo lovili suca po terenu, a osim što nevjerojatno duge sudačke nadoknade, alarm je bio i zbog nečeg drugog.

Promijenjeni su suci za tu utakmicu, a na kladiteljskim forumima se pojavila priča kako je utakmica namještena, a takvu dojavu su popratile i kladionice snizivši koeficijente.

“Svakodnevno se kladim i bio je jako malen sumnjiv koeficijent na trijumf Argentine. Samo 1.10, što znači da je šansa da Argentina pobijedi oko 85-90 posto. Koeficijent za klađenje uživo u 85. minuti utakmice bio samo 1.5 na pobjedu Argentine”, pojavila se izjava u argentinskim medijima jednog ‘profesionalnog kladitelja’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...