Lady Gaga zbog upale ne može hodati

Lady Gaga uzima itekako potrebnu pauzu – ali ne svojevoljno. Na Facebooku i Twitteru obavijestila je obožavatelje da je zbog bolesti bila prisiljena otkazati koncerte u Chicagu, Detroitu i Hamiltonu te u Kanadi.

‘Jako mi je žao. Ne znam što bih rekla. Već neko vrijeme skrivam ozljedu s nastupa i kroničnu bol, ali zadnjih mjesec dana stanje se jako pogoršalo. Molila sam se da prođe. Skrivala sam bol od članova moje ekipe, nisam željela razočarati svoje predivne obožavatelje. Međutim, poslije sinoćnjeg nastupa nisam mogla hodati, a ni sada ne mogu’, napisala je 26-godišnja pjevačica.

Naime, zbog ozljede na nastupu koju vuče već neko vrijeme, pop ikona narednih dana morat će strogo mirovati. Stanje joj se sinoć toliko pogoršalo da čak nije mogla hodati.

‘Fanovi iz Chicaga, Detroita i Hamiltona, nadam se da mi možete oprostiti, jer je gotovo nemoguće da ću moći oprostiti samoj sebi’, poručila je očajna glazbenica.

U nastavku poruke objasnila je da je koncerte morala odgoditi na nalog liječnika koji joj je dijagnosticirao ozbiljnu upalu zglobova.

‘Slomljena sam i tužna. Nadam se da ću ozdraviti čim prije, mrzim biti bolesna’, napisala je Gaga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...