Lisa Stublić i Nikola Mikulić na pripremama u Sv. Filipu i Jakovu

Lisa Stublić, najbolja Hrvatska maratonka te sudionica Olimpijskog maratona u Londonu, prošle godine i članica Atletskog kluba “Aviokarte.hr” iz Zagreba, te njezin klupski kolega Nikola Mikulić (najbrži Hrvatski polumaratonac u 2012.god.) nalaze se u Svetom Filipu i Jakovu na 10-dnevnim priprema koje vodi poznati atletski trener Slavko Petrović. Njihovi domaćini u Svetom Filipu i Jakovu jesu A.K. “Rogovo” te Lisin i Nikolin klupski kolega Ivan Pikunić.

U razgovoru sa Lisom, rekla nam je da je glavni razlog dolaska u Sveti Filip i Jakov odlični vremenski uvjeti i klima dok je u Zagrebu jako teško trenirati zbog lošeg i hladnog vremena u ovo doba godine. Lisu 17.ožujka očekuje polumaraton (21 km) u New Yorku, a tri tjedna poslije toga maraton (42 km) u Zurichu. Glavni ciljevi sezone su rušenje osobnih, odnosno Hrvatskih rekorda u polumaratonu i maratonu.

Nikolu Mikulića očekuje dva prvenstva Hrvatske u krosu i polumaratonu u ožujku, u kojem također želi srušiti osobne rekorde i osvojiti prva mjesta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...