Majka Đana o poteškoćama koje proživljava mala Nora

Na Facebooku je objavljena nova fotografije malene Nore i njezine majke u bolnici u SAD-u, a majka Đana ujedno je poručila da je Nora i dalje jako slaba te se ujedno zahvalila svima na porukama podrške.

”…Svakodnevno nam pristiže ogromna doza lijepih misli i želja … osjećamo ih Nora i ja …želimo Vam reći samo hvala i da ne brinete zbog nevažnih stvari …ne zaboravite jedni drugima poželjeti laku noć prije spavanja – i darovati osmijeh za dobro jutro ..voli Vas Nora fora”, najnovija je poruka objavljena na Facebooku uz fotografiju malene Nore i njezine majke Đane.

Nora je i dalje jako slaba. Muče je temperatura i cijevi katetera, a prima i nove lijekove, od kojih je dodatno omamljena. Njezini roditelji, Đana i Ivica, uz nju su cijelo vrijeme, a nedavno su našli i stan u blizini bolnice u kojoj se Nora liječi te postoji mogućnost da će malena tamo boravitu s njim ako je krajem tjedna puste iz bolnice. I dalje će morati svaki drugi dan dolaziti na kontrolu, pišu 24sata.

Uskoro bi trebali znati jesu li Norine testne stanice spremne za terapiju, odnosno mogu li primiti HIV. Ako jesu, onda ostatak stanica ide u laboratorij te bi sve za dva tjedna trebalo biti spremno za vraćanje u organizam.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...