Norina majka: Ne pišite ružne komentare na stranicama američke bolnice

Zbog povećanja cijene liječenja malene Nore samo nekoliko dana prije polaska za Ameriku, brojni građani su burno reagirali i poslali ljutite poruke bolnici u Philadelphiji. No, Norina majka poručuje da su oni sve napravili kako treba.

‘Dragi svi, koji ste u ovih nekoliko dana postali dio velike obitelji moje Nore. Zahvaljujem Vam na svemu što činite za nju, svojim pozivima i silnom željom da joj pomognete. U dobroj namjeri, vjerujem da ste pisali i komentare na Facebook stranici Dječje bolnice u Philadelphiji. No, ovim putem osjećam potrebu reći Vam kako za razloge za koje vjerujete da opravdavaju takve reakcije, ipak nije kriva bolnica u Philadelphiji. Zbog toliko toga, što se događalo u posljednjih nekoliko dana, moram vas u dobroj namjeri obavijestiti kako je došlo do velikog nesporazuma u korespodenciji sa bolnicom. Moram napomenuti kako se prilikom ove velike humanitarne akcije, koja je trajala samo nekoliko dana zaista brzo radilo na više mail adresa, pa zapravo nismo niti znali kome je sve bolnica uputila mail sa potpunim iznosom potrebnim za liječenje naše Nore. Stoga se ispričavam što nam se u cijeloj toj zbrci i žurbi dogodio propust sa nepročitanim mailom dodatnim sredstvima, koji je prosljeđen na udrugu”, napisala je Norina majka na Facebooku.

Ujedno je sve građane zamolila da zbog dobrobiti malene Nore više ne pišu ružne komentare na stranicama bolnice, jer ne želi da se krive ljudi koji njezinom djetetu samo žele pomoći.

”Imajte razumijevanja za ovo što sam napisala, jer zaista morate shvatiti koliko nam je noć pred odlazak u ovu ustanovu teško, pogotovo kada se nadamo pomoći upravo od tih liječnika i ustanove u Philadelphiji. Kao i sve do sada, ovo Vas molimo u ime naše Nore, ali i sve djece koja će sutra možda imati otvoren put za novi život. Hvala Vam svima od srca!”, poručila je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...