pu dubrovačka

Nova zaplijena droge u Dubrovniku: Upali u policijsku zasjedu sa 63,5 kilograma marihuane

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Dubrovačka policija je u zasjedi na području Konavala uhitila četiri albanska državljana koji su krijumčarili 63,5 kilograma marihuane.

“Radiol se o 60 paketa marihuane koji su se nalazili u torbama koje su prethodno pješice donesene i ostavljene skrivene u grmlju. Jučer u večernjim satima albanski državljani su automobilom stigli do tog mjesta kada su ušli u policijsku zasjedu i uhićeni. Po završetku kriminalističkog istraživanja, protiv četvorice osumnjičenika Uskoku će biti podnesena kaznena prijava”, rekla je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.

Tržišna vrijednost zaplijenjene marihuane iznosi oko 950 tisuća kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dosegla iznos od preko tri milijuna kuna.

Ovo je samo jedna u nizu policijskih akcija na samom jugu Hrvatske, kojom se pokušava stati na kraj očigledno uhodanoj ruti krijumčarenja opojnim sredstvima.

“Ovo je još jedna u nizu zapljena velikih količina droga na području PU dubrovačko-neretvanske, bilo da se radi o zapljenama u suradnji s djelatnicima carine na graničnim prijelazima ili na ostalim područjima pokrivanja ove policijske uprave. Do sada je u ovim većim zapljenama od početka godine zaplijenjeno više od 330 kilograma marihuane, a tu je i rekordna količina tableta na graničnom prilazu Karasovići kada je zaplijenjeno oko 22 tisuće tableta”, izvijestila je Gjenero.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar