Nova zaplijena droge u Dubrovniku: Upali u policijsku zasjedu sa 63,5 kilograma marihuane

Dubrovačka policija je u zasjedi na području Konavala uhitila četiri albanska državljana koji su krijumčarili 63,5 kilograma marihuane.

“Radiol se o 60 paketa marihuane koji su se nalazili u torbama koje su prethodno pješice donesene i ostavljene skrivene u grmlju. Jučer u večernjim satima albanski državljani su automobilom stigli do tog mjesta kada su ušli u policijsku zasjedu i uhićeni. Po završetku kriminalističkog istraživanja, protiv četvorice osumnjičenika Uskoku će biti podnesena kaznena prijava”, rekla je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.

Tržišna vrijednost zaplijenjene marihuane iznosi oko 950 tisuća kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dosegla iznos od preko tri milijuna kuna.

Ovo je samo jedna u nizu policijskih akcija na samom jugu Hrvatske, kojom se pokušava stati na kraj očigledno uhodanoj ruti krijumčarenja opojnim sredstvima.

“Ovo je još jedna u nizu zapljena velikih količina droga na području PU dubrovačko-neretvanske, bilo da se radi o zapljenama u suradnji s djelatnicima carine na graničnim prijelazima ili na ostalim područjima pokrivanja ove policijske uprave. Do sada je u ovim većim zapljenama od početka godine zaplijenjeno više od 330 kilograma marihuane, a tu je i rekordna količina tableta na graničnom prilazu Karasovići kada je zaplijenjeno oko 22 tisuće tableta”, izvijestila je Gjenero.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...