Policija spriječila sukob i izbacila Torcidu i BBB iz BiH

Navijači splitskog kluba pojavili su se u Čapljini dok su Dinamovi navijači još bili na tribinama, ali lokalna policija je spriječila kontakt.

Kako doznaje tportal.hr, u vrijeme dok je Hajduk igrao svoju utakmicu protiv Zrinjskog u Gabeli, skupina od pedesetak Torcidaša pojavila se u Čapljini gdje je svoju utakmicu igrao Dinamo protiv istoimenog domaćina.

Radi se o huliganima koji su se pojavili u gradu dok je dvjestotinjak BBB-a bilo na tribinama tijekom dvoboja koji je završio 2:0 za Dinamo. Pokušali su se probiti do stadiona, ali lokalna policija ih je ipak zaustavila i radvojila dvije skupine navijača. Bad Blue Boysi su još neko vrijeme zadržani na stadionu, a čak je i autobus s Dinamovim igračima i osobljem čekao sat vremena da se riješi ova situacija.

Lokalna policija na kraju je prepratila dvije navijačke skupine izvan svoje zemlje, svaku na svoj granični prijelaz. Tako su huligani ostali bez međusobnog obračuna na tlu susjedne zemlje i sad je samo pitanje hoće li se sukobiti negdje u Dalmaciji, s obzirom da tim putem Bad Blue Boysi putuju nazad u Zagreb.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...