Prijave na 4. Sajam otočnih proizvoda

Općina Tkon pozivana 4. Sajam otočnih proizvoda koji će se održati u Tkonu na Mulu za vrijeme manifestacije Škraping Pašman New Age, dana 09.03.2013. – subota, s početkom u 9,45 sati i 10.3.2013. – nedjelja od 9,00 sati.

Cilj Sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje, očuvanje otočne tradicije i autohtonosti te brendiranje proizvoda kroz prestižnu oznaku Hrvatski otočni proizvod kojeg je nositelj i Škraping od 2010. g.

Rok za prijavu na Sajam je do 25.02.2013.

Prijaviti se na Sajam možete na email:[email protected], putem faxa na broj:023/285-541 ili poštom na adresu:JKU Prvenj, Mulina 7, 23212 Tkon.

Molimo Vas da prilikom prijave popunite priloženi obrazac.

Informacije o smještaju na području Tkona i otoka Pašmana nalaze se na www.skraping.hr. Cijena noćenja je 90,00/osoba. Za izlagače Sajma organizirati će se ručak u restoranu „Sovinje“ u Tkonu po promotivnim cijenama.

Informacije o trajektnim linijama za Tkon na:www.jadrolinija.hr

Na ovogodišnji Škraping očekujemo dolazak oko 800 natjecatelja i još stotinjak gostiju i predstavnika medija. Manifestacija se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstva turizma i Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Ujedno Vas pozivamo da za potrebe organizacije Škrapinga donirate vaše proizvode prema Vašem izboru i mogućnostima, koje ćemo pokloniti natjecateljima i gostima Škrapinga, a na taj način promovirati Vaš proizvod, a o čemu nas možete obavijestiti putem maila.

Pozivamo na Sajam i izlagače koji nisu registrirani na otoku a koji se mogu predstaviti sa izvornim, originalnim i inovativnim proizvodima i suvenirima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...