Princ Harry u društvu seksi pjevačica

Čim mu je završio četveromjesečni boravak na vojnoj dužnosti u Afganistanu, vragolasti princ Harry vratio se onome što najviše voli – partijanju! U Londonu je tulumario sa sestričnom, princezom Beatrice, i zvijezdama reality šouova, a tijekom večeri uhvaćen je u flertu s članicom grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts.

Po povratku s vojne dužnosti u Afganistanu princ Harry nastavio je gdje je stao – na tulumu u Londonu sa sestričnom, princezom Beatrice, i raznim novim i starim poznanicima.

‘Odlično se zabavljao s prijateljima, ali nije propustio flertovati sa zgodnim djevojkama među kojima je bila i Ashley Roberts iz Pussycat Dollsa. No vrlo brzo ponovno se posvetio društvu s kojim je došao’, ispričao je svjedok.

Princ se s društvom smjestio u VIP dijelu mondenog restorana Bodos Schloss čiji je vlasnik Harryjev dobar prijatelj Thomas van Straubenzee. Osim što je častio svoje prijatelje, darežljivi 28-godišnjak platio je rundu svim gostima.

Mlađi brat princa Williama kući je otišao taksijem, a kćeri taksista, na njegovu molbu, napisao je poruku s posvetom koju je presretna tinejdžerica odmah objavila na Twitteru.

‘Draga Mickie, tata te voli… Nauči ga da poštuje prometna pravila’, napisao joj je princ Harry.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...