Radovi gotovi do kraja tjedna, cijena preko dva milijuna kuna

Ulica kralja Dmitra Zvonimira, odnosno cesta uz Elektru, trebala bi se otvoriti do kraja ovoga tjedna, rekao je Grgo Peronja, direktor Odvodnje, koja je na toj ulici izvodila radove na crpnoj stanici i postavljanju cijevi za odvodnju.

Po riječima Peronje ulicu će pustiti u promet, ali radovi na crpnoj stanici će se nastaviti bez ometanja prometa.

Radovi, koji su započeli u studenom, trebali su biti gotovi do Božića, ali su prolongirali u nekoliko navrata i ulica bi tek krajem ovoga tjedna trebala biti otvorena za promet.

– Radovi su prolongirani jer smo prilikom izvođenja radova dogovorili s Elektrom da će tu staviti veći kabel. Javio nam se i EVN koji je odlučio tu postaviti cijevi za plin, također uredili smo i rubnjake kojih prije nije bilo. Sve ovo, uz loše vrijeme produžilo je radove, rekao je Peronja i dodao da je ovo važna prometnica koju su odlučili afsaltirali u cijelini, sve tri trake.

Početna vrijednost radova procijenjena je na 1,4 milijuna kuna, a Peronja smatra da bi troškovi Odvodnje nakon konačnog obračuna troškova radova trebali iznositi oko 1,5 milijuna kuna. Radove na ovoj prometnici plaćaju još i Grad Zadar i EVN te Elektra, pa bi ukupna cijena radova mogla prijeći dva milijuna kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...