Raspisuje se natječaj za međunarodni studij sociologije

Sveučilište u Zadru danas je objavilo obavijest o raspisivanju natječaja za upis 10 studenata na Združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru i talijanskog Sveučilišta u Teramu za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije.

Ovaj međunarodni studij u trajanju od tri godine, odnosno 6 semestara, počinje u ljetnom semestru akademske godine 2012./2013. Sudjelovanje u studiju zahtjeva poznavanje engleskog jezika. Školarina iznosi 8.353,00 kuna po semestru.

Nakon isteka roka za prijave, provest će se razredbeni postupak. Pristupnici koji prođu razredbeni postupak pozvat će se na upis, po listi prioriteta s razredbenog postupka.

Natječaj je otvoren 15 dana od objavljivanja u Jutarnjem listu i Slobodnoj Dalmaciji. Informacije o natječaju mogu se dobiti na Odjelu za sociologiju Sveučilišta u Zadru na broj telefona 200- 637 i putem e-maila: [email protected].

Uvjeti i kriteriji upisa objavljeni su na službenim web stranicama Sveučilišta u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...