Severina: “Seksualni odgoj bi apsolutno trebalo uvesti u škole”

Danas u 13 sati i 30 minuta, Severina je na YouTubeu objavila spot za pjesmu “Dobrodošao u klub”, ali i datume koncerata.

Severina je već ranije na svom Facebook profilu otkrila tko je “misteriozni muškarac” s kojim se grli u spotu. Kao što smo i ranije pisali, riječ je o Vitomiru Maričiću, a tijekom novinarske konferencije koja se prenosila putem Twittera, otkrila je i niz drugih zanimljivosti.

Splitska je pjevačica najavila i da će jedan od koncerata održati u rodnom gradu. Iako se još uvijek ne zna točan datum, ona i njen tim u pregovorima su oko lokacije gdje će se održati spektakl. Budući da je aktualni gradonačelnik nedavno najavio novu kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima Severinu smo upitali misli li da Kerum dobro vodi njen Split.

“Svatko tko se kandidira misli za sebe da je dobar, no mislim da su građani ti koje treba pitati što misle. Treba poštovati većinu”, kaže pjevačica koju smo zamolili i da nam kaže bi li pristala pjevati u Kerumovoj kampanji, ukoliko bi je pozvao. “Vrlo rado. Budući da mi je aktualna turneja skupa i još ne planiram pjevati na svadbama, a pjevanje u predizbornim kampanjama odlično je plaćeno, zašto ne? Evo, nadam se da će Željko Kerum sponzorirati turneju Robbieja Williamsa i pomoći mu da napravi dobro producirani koncert”, našalila se dobro raspoložena Seve čiji je sinčić Aleksandar ovog tjedna proslavio prvi rođendan.

S lijepom smo se mamom dotakli i aktualne teme o uvođenju seksualnog odgoja u škole. “U ime Oca i Sina i Duha Svetoga, ne znam zašto me to pitate i zašto svi moramo govoriti o gorućim temama u državi. Eto vidite, mislim da to i jest naš problem, što svi govore o svim temama. Što se tiče seksualnog odgoja, mislim da bi ga apsolutno trebalo uvesti kao predmet. Uz njega, uvela bih i još neke predmete poput roditeljstva”, kaže pjevačica koja se osvrnula i na Milanku Opačić i njenu crnu haljinu sa sinoćnje humanitarne revije za borbu protiv raka dojke, koju je sama nedavno nosila u Dubrovniku.

“Milanka je jedna jako zgodna, draga i pametna žena. Oduvijek mi je bila draga kao političarka, a što se tiče njene haljine, stajala joj je senzacionalno”, zaključila je Severina.

Njena turneja počinje 23. ožujka u Rijeci, Beograđani će je imati priliku vidjeti 30. 3., a potom se cijela turneja seli u Skopje. Koncert u Areni Zagreb zakazan je za 11. 5., a Severinin menadžment, svjestan financijske krize u zemlji, prilagodio je cijene ulaznica te će tako svi obožavatelji po pristupačnim cijenama moći prisustvovati ovom koncertnom spektaklu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...