Torcida karuselom zapalila Split

Uoči posljednjeg dana prodaje uoči derbija Hajduka i Dinama, prodano je nešto manje od 10.000 ulaznica. To znači da je zajedno s pretplatnicima, kojih ima oko 6.000, današnjem derbiju zajamčen posjet od 15.000 gledatelja.

Da bi se dosegnula željena brojka od 25.000 trebat će “planuti” prodaja zadnjeg dana, što će najviše ovisiti o vremenu, a potom i o medijskoj promidžbi. Ali mora se priznati da posljednjih dana u gradu nismo primijetili specifično derbi-ozračje. Tko zna, možda se situacija ipak promijeni neposredno prije početka derbija.

Noć uoči utakmice u Splitu je održan tradicionalni karusel navijača. Iako je padala jaka kiša, torcidaši nisu htjeli odustati i na kraju se napravila povorka oko stotinjak automobila.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...