U hostelu obnavljaju loše podove, ponovno otvaraju 15. ožujka

Ako ste možda u posljednja dva dana šetali Kalelargom i prošli pokraj ulaza u Boutique hostel Forum, zasigurno ste pomislili da je netom završila pljačka ili, u najmanju ruku, da im je razbijeno staklo na ulaznim vratima.

Na to su vas razmišljanje mogle navesti žute trake kojima su oblijepljena poluotvorena ulazna vrata te kanta koja stoji između njih i sprječava njihovo zatvaranje.

No, srećom (?) nijedan od spomenutih scenarija nije primjenjiv u ovom slučaju. Radi se, naime, o građevinskim radovima koji su u tijeku.

– Tvrtka koja nam je radila podove i stube nije dobro obavila svoj posao, pa nam sad druga tvrtka radi sve ispočetka. U tijeku je sušenje poda i zato su vrata poluotvorena, a od sada pa do kraja radova noću će nam hostel čuvati zaštitar – kazala nam je Martina Knežević, glasnogovornica hostela.

Dodala je kako je da je ovo jedino vrijeme kad imaju “luksuz” zatvaranja hostela, iako im ovi radovi nikako nisu poželjna pauza.

– Svaki dan imam barem pet poziva, a direktorica najmanje deset, od grupa gostiju koji žele bukirati sobe. Zbog njih nam je najviše žao, kaže Knežević dodajući da je dosadašnji pod bio jako loše napravljen i u kratko vrijeme je izgreban, ispucao i jako ga je teško bilo održavati.

Hostel će svoja vrata ponovno otvoriti 15. ožujka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...