Vraća li se život u Trgovinski centar na Relji?

Mjesec dana nakon što su vlasnici poslovnih prostora u Trgovinskom centru na Relji prosvjedovali jer stari Upravitelj Centra nije prihvatio raskid ugovora i omogućio primopredaju objekta novom upravitelju, situacija se razriješila te je novi upravitelj počeo s radom, a najvažniji zadatak mu je revitalizacija Centra.

Sadašnja situacija u Centru je na vrlo niskim granama. Velik broj trgovina zatvorio je vrata, a vlasnici prostora ne uspijevaju pronaći kome bi ih mogli iznajmiti. Daleko je to od onoga što su očekivali kada su se odlučili kupiti prostor u Centru Relja, kazao nam je predstavnik vlasnika poslovnih prostora Darko Pahlić:

Jako je puno zatvorenih prostora, jako je puno malih prostora koji se ne mogu ni iznajmiti ni staviti u neku funkciju. Stanje je vrlo loše i moramo hitno i brzo djelovati jer je vrijednost imovine vlasnika poslovnih prostora dovedena na najnižu moguću granu, rekao nam je Pahlić.

Jedna od najvažnijih zadaća novog upravitelja je revitalizacija Trgovinskog centra. On je, objasnio je Pahlić, već obavio nekoliko razgovora s predstavnicima velikih trgovačkih lanaca i robnih marki:

Dovođenjem velikih brandova u naš Centar postići ćemo željeni cilj. Da ljudi što više dolaze u Centar, da napravimo da je to opet jedno mjesto za Zadrane, takoreći u centru grada i mislim da ćemo kroz 3-4 mjeseca imati već dosta velikih rezultata, na zadovoljstvo ne samo vlasnika poslovnih prostora nego mislim na zadovoljstvo cijelog Grada Zadra.

Cilj je i objediniti male poslovne prostore i dovesti neko zvučno ime koje će biti mamac kupcima i vratiti posjetitelje u Trgovinski centar na Relji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...