Zadarski karneval na Anteni Zadar!

Danas s početkom u 16 sati na portalu Antene Zadar moguće je gledati prijenos uživo Zadarskog karnevala.

Za sve koji neće moći nazočiti ovogodišnjoj karnevalskoj povorci, Antena Zadar osigurala je povremena uključenja u prijenos uživo.

 

 

Okupljanje na Lipotici

Karnevalska povorka okupljat će se od 15:00 sati na parkiralištu ispred „Ljepotice” na Branimirovoj obali, a kretat će se uobičajenim pravcem preko Jazina i Obale kralja Tomislava prema Narodnom trgu, odakle će poslije pojedinačnog predstavljanja karnevalskih skupina vesela povorka nastaviti Kalelargom i Forumom.

Na Narodnom trgu sve će skupine dočekati i predstaviti meštri Karnevala – Dragi, Mimi i Valter, a za glazbu je zadužen DJ Dabi.

I ovogodišnji Karneval završava zajedničkim druženjem u zadarskom klubu Arsenal, gdje će se održati zabava za sve karnevalske skupine i „maškarane” Zadrane uz voditelja Tota i glazbu DJ Elvisa te atraktivan nastup brazilskih plesačica.

Nastup se sastoji od atraktivnih plesnih točki uz autentičnu glazbu, a uz prave brazilske plesačice i njihove atraktivne kostime živih boja, primjerene vrućim ljetnim večerima u Brazilu, atmosferu u Arsenalu dodatno će zagrijati i capoiera majstor.

 

Sudionici iz cijele županije

U povorci Zadarskog karnevala 2013. u nedjelju, 10. veljače sudjeluju sljedeće karnevalske skupine: MK Beštije, Diklo, Pakoške mažoretkinje, Bleke i konji s Bokanjca, Nin, Ugljan, Stanovi, Biograd na moru, Pakoštane, Kolan, Karin gornji, Sali, Dom za odgoj djece, Primošten, Šumeće iz Slavonskog broda, Donja Kaštela, Lukoran, Privlaka, KUD Šokadija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...