ZADRA poziva na seminar “Poslovni plan”

Razvojna agencija Zadarske županije u suradnji sa Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira seminar „Poslovni plan“ koji će se održati 27.-28. veljače 2013., s početkom u 09:00 sati, u prostorima Razvojne agencije Zadarske županije, Grgura Budislavića 99. (Poduzetnički inkubator Novi Bokanjac).

Pri izradi Poslovnog plana potrebno je dati što više podataka o poslovnoj ideji, koji se moraju temeljiti na stvarnim pokazateljima predviđenih poslovnih aktivnosti. Prije svega služi nositelju poslovne ideje kao plan poduzetničke djelatnosti i stoga njegova izrada mora biti temeljita i realna. Isto tako, drugim korisnicima, iz iščitavanja poslovnog plana, mora biti jasna realnost provedivosti poslovne ideje i pozitivni učinci koji će biti njezinom realizacijom ostvareni.

Cilj ovog seminara je naučiti polaznike osnovama poslovnog planiranja i izradi poslovnog plana, i to kroz slijedeće tematske jedinice: Što je poslovni plan, Životni ciklus proizvoda, Kako pripremiti poslovni plan, Analiza konkurentnosti, Istraživanje tržišta, Marketinške aktivnosti, Primjeri, Radionica.

Predavač na seminaru biti će Dražen Sudinec, certificirani konzultant HAMAG INVEST-a i direktor tvrtke Intellectus PM d.o.o. o čijem radu nešto više možete pročitati u prilogu.

Rok prijave je četvrtak, 21. veljače 2013. Prijava je moguća na web stranici www.zadra.hr koju možete dostaviti putem faxa – 023/492-881, te e-mailom – [email protected] . Dodatne detalje možete dobiti na broj telefona 023/492-888.

Svi polaznici oslobođeni su kotizacije.

Zbog velikog interesa, molimo vas da se prijavite čim prije, kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...