Zbog prijetnji glavnom uredniku Doganu, Patrik Radman prijavljen policiji

Nakon što je prije nešto manje od mjesec dana, stanoviti Patrik Radman na portalu Xmagazin u javnost iznio grube neistine, prozivajući medijsku kuću Antena Zadar te glavnog urednika portala Pro Vijesti, Antu Dogana, isti je danas nastavio svoje maltretiranje koje je ovog puta eskaliralo u – prijetnje smrću!

Evidentno revoltiran najavljenom tužbom zbog kleveti koju je naša medijska kuća najavila, Radman je tijekom današnjeg dana nastavio telefonske prijetnje Doganu, koji je po primitku istih odmah obavijestio policijsku postaju u Imotskom.

Ante Dogan
Ante Dogan, glavni urednik portala Pro Vijesti

Iako se u ranijim medijskim nastupima stanoviti Radman deklarirao kao žrtva Ante Dogana i to u svojstvu radnika portala Pro Vijesti, iznimno je važno definirati ulogu žrtve i nasilnika. Jedina žrtva, evidentno je, glavni je urednik portala, dok je jedini i izravni nasilnik – Radman, kojem današnje telefonske prijetnje nisu prve. Spomenuti je, dodajmo, već nekoliko puta Doganu prijetio, naglašavajući svoju povezanost s krim-miljeom i kamatarima.

Telefonske prijetnje poput: “imam tvoju adresu, znam gdje živiš i “nije mi problem doći s ekipom u Proložac i riješiti te na svoj način“, sada su predmet policijske istrage, od koje očekujemo ažurnost i postupanje po zakonu, minimalno definirano člankom 139. KZ-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...