15. humanitarna akcija Vukovaru za dar

Humanitarna akcija “Vukovaru Za Dar” održat će se tradicionalno 15. puta u organizaciji Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara Zadar, Zadarske županije i Grada Zadra uz sudjelovanje djece osnovnih i srednjih škola te vrtića, a usmjerena je obiteljima u Vukovaru koji žive u socijalno teškim uvjetima.

Humanitarni konvoj kreće iz Zadra 22. ožujka 2013. godine, a do tada škole i vrtići će prikupljati prehrambene i higijenske proizvode . Svi koji žele pomoći, novčana sredstva mogu uplatiti na žiro račun Franjevačkog samostana u Vukovaru ili, ukoliko žele donirati hranu ili higijenske potrepštine, mogu ih dostaviti u Osnovnu školu Šimuna Kožičića Benje u srijedu, četvrtak i petak (20,21,22.3. 2013.) od 7 sati.

Kako je istaknula predsjednica Udruge časna sestra Melhiora Biošić, ljudi u Vukovaru žive u teškim uvjetima, a Caritas Vukovarske nadbiskupije skrbi o preko 700 obitelji.

Tim ljudima je potrebna naša pomoć, bez obzira kojoj nacionalnosti pripadali. Pomozite i učinite Uskrs ljepšim i sebi i njima, kazala je sestra Melhiora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...