Ava i Uroš se svake večeri igraju pod plahtom?

Vruće igrice pod plahtom kaskadera Uroša Ćertića i Ave Karabatić već prve večeri u Big Brother kući podigle su veliku prašinu, a prema Uroševima riječima on i Ava strasti se prepuštaju svaku večer otkako su u kući.

Ulazak Maje Nikolić u kuću bio je i više nego zanimljiv. U roku od sat vremena napravila je potpunu pomutnju među stanarima. U povodu Majinog ulaska u kuću Veliki Brat napravio je tulum. Uroš je iskoristio priliku te poljubio Maju. Ona je zatim podigla haljinu kako bi joj on pomogao skinuti mikrofon. Jedva je dočekao da joj pomogne. Kad ga je nedavno Ava pitala da joj pomogne otkopčati korzet rekao joj je da mu je njen striptiz postao dosadan, pišu 24sata.

U jednom trenutku Uroš je ispričao Maji kako je spavao s Avom još prve noći te kako tood tada prakticiraju svaku noć. Maja je to malo kasnije ispričala pred svim ukućanima. Željku se to nije ni najmanje svidjelo pa je otišao do kombija i pozvao Avu da izađe i sve joj ispričao. Željku se sviđa Ava i podsjeća ga na bivšu ljubav.

Iako su njih dvoje razgovarali tiho, Željko je uspeo da čuje ono najzanimljivije. Odlučan da Avi otkrije što kaskader priča iza njenih leđa, blizanac je razbjesneo Uroša, koji je prijetio da će mu ‘polomiti svaku kost i iščupati grkljan’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...